0:29 AM
eu transmis de iona, ei au aruncat răul în mâinile lor, pocăindu-se lui Dumnezeu. În sfârșit, au pri

eu transmis de iona, ei au aruncat răul în mâinile lor, pocăindu-se lui Dumnezeu. În sfârșit, au pri

„Cartea lui Iona: „Iona a început să meargă prin cetate cale de o zi. El striga: «Încă patruzeci de zile şi Ninive va fi distrusă!»” Acestea sunt cuvintele pe care Dumnezeu i le-a transmis direct lui Iona pentru a le spune ninivitenilor. Acestea sunt, firește, cuvintele pe care Iahve a dorit să le spună ninivitenilor. Aceste cuvinte le indică oamenilor faptul că Dumnezeu a început să deteste și să urască oamenii orașului deoarece răutatea lor ajunsese la ochii lui Dumnezeu și, astfel, El dorea să distrugă acest oraș. Totuși, înainte ca Dumnezeu să distrugă orașul, El avea să facă un anunț ninivitenilor și avea să le ofere, simultan, oportunitatea de a se căi pentru răutatea lor și de a o lua de la capăt. Această oportunitate avea să dureze patruzeci de zile.” („Cuvântul Se arată în trup”)Acesta este un pasaj din cuvintele Atotputernicului Dumnezeu pe care l-am citit azi. În cuvintele lui Dumnezeu, Eu văd dragostea lui Iehova Dumnezeu pentru ființele umane, el a dat oamenilor un termen de patruzeci de zile, astfel încât oamenii ar putea avea o șansă de a veni la Dumnezeu să se pocăiască. Când oamenii din Ninive au auzit avertismentul lui Dumnezeu transmis de iona, ei au aruncat răul în mâinile lor, pocăindu-se lui Dumnezeu. În sfârșit, au primit mila Domnului. Mă gândesc la dezastre frecvente, cum ar fi cutremure, foamete, plăgi, lăcuste, războaie, etc. Aceste semne îndeplinesc profeția întoarcerii Domnului și semnifică că au venit ultimele zile. Domnul vine, trebuie să ne căim în fața lui Dumnezeu pentru a-l întâmpina pe Domnul, astfel încât să putem fi protejați de Dumnezeu în dezastru. Împărtășește un film creștin„Vremurile lui Noe au venit” 

Să revedem omenirea în perioada lui Noe. Omul s-a angajat în tot felul de activități rele fără a avea niciun gând de pocăință. Nimeni nu asculta de cuvântul lui Dumnezeu. Rigiditatea și răutatea lor L-au mâniat pe Dumnezeu și, într-un final, au fost înghițiți de dezastrul marelui potop. Numai familia de opt membri a lui Noe a ascultat cuvântul lui Dumnezeu și a reușit să supraviețuiască. Acum au sosit deja zilele de pe urmă. Coruperea omenirii este tot mai profundă. Toți slăvesc răul. Întreaga lume religioasă urmează valul lumii. Nu iubesc deloc adevărul. Zilele lui Noe au sosit deja! Pentru a mântui omenirea, Dumnezeu S-a întors din nou pentru a înfăptui printre oameni lucrarea de judecată a zilelor de pe urmă! Este ultima dată când Dumnezeu mântuiește omenirea! Ce ar trebui să aleagă omenirea? Aceasta este o poveste adevărată. Din moment ce locuitorii districtului Qingping din provincia Sichian au refuzat în repetate rânduri să accepte Evanghelia Împărăției lui Dumnezeu Atotputernic, au avut de îndurat două dezastre. În timpul Marelui Cutremur din Sichuan, mulți frați și surori care credeau în Dumnezeu Atotputernic au fost protejați în mod miraculos de Dumnezeu și au supraviețuit. Aceste fapte au fost mărturisite: cei care Îl acceptă și ascultă pe Dumnezeu și cei care Îl neagă și I se opun lui Dumnezeu. Viețile acestor două categorii de oameni au avut sfârșituri foarte diferite!

Vizionați filme religioase bazate pe adevăratele experiențe ale creștinilor de a fi persecutați.

 

Categorie: Film serial despre Evanghelie | Vizualizări: 128 | Adăugat de: lixiangfenglailou | Tag-uri: Împărăției cerurilor, Film creștin, filme religioase, Dumnezeu Atotputernic, Filme crestine noi | Evaluare: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar