9:48 PM
Trailer film crestin in romana „Alinare în necaz” Mărturia victorioasă a unui creştin

Trailer film crestin in romana „Alinare în necaz” Mărturia victorioasă a unui creştin

Creştina Han Lu a fost monitorizată şi urmărită de poliţiştii Partidului Comunist Chinez, ceea ce a dus la capturarea ei. Poliţiştii au torturat-o cu brutalitate şi s-au folosit de zvonuri pentru a încerca să-i spele creierul, s-au folosit de familia ei pentru a încerca s-o constrângă şi de alte metode vrednice de dispreţ pentru a încerca s-o ameninţe în tentativa de a o sili să-L nege pe Dumnezeu şi să-L trădeze. Cu toate acestea, sub călăuzirea cuvântului lui Dumnezeu, Han Lu a reuşit să treacă de multe interogatorii sub tortură şi a combătut puternic, cu adevărul, diversele zvonuri şi aberaţii ale PCC. În cadrul mediului chinuitor al persecuţiei PCC, a fost făcută o mărturie frumoasă şi răsunătoare.

Fulgerul de la Răsărit, Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată datorită arătării și lucrării lui Dumnezeu Atotputernic, q-a doua venire a Domnului Isus, Hristosul zilelor de pe urmă. Aceasta este alcătuită din toți cei care acceptă lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic în zilele de pe urmă și care sunt cuceriți și mântuiți de cuvintele Lui. Biserica a fost întemeiată personal, în întregime de Dumnezeu Atotputernic și este condusă de El, ca Păstor. Cu siguranță aceasta nu a fost creată de o persoană. Hristos este adevărul, calea și viața. Oile lui Dumnezeu aud glasul Lui . Atâta timp cât citiți cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, veți vedea că Dumnezeu S-a arătat.

Urmăriți mai multe Filme crestine.

Categorie: Serie de videoclipuri despre dezvăluirea adevărului | Vizualizări: 128 | Adăugat de: lixiangfenglailou | Tag-uri: film crestin subtitrat, Filme Crestine, Filme crestine noi, Film creștin, Dumnezeu Atotputernic | Evaluare: 0.0/0
Total comentarii : 0