7:09 PM
Profeția ultimelor zile s-a adeverit: cum să-l întâmpini pe Domnul?

Profeția ultimelor zile s-a adeverit: cum să-l întâmpini pe Domnul?

Multe Dezastre s-au întâmplat în 2020, care sunt de neuitat pentru noi toți în viața noastră! La incendiile din Australia au durat mai mult de 5 luni, care a ucis mai mult de un miliard de animale; invazie de lăcuste în Africa a făcut mai mult de 20 de țări, apare penuria de alimente și de foamete; în prezent, romanul coronavirus s-a răspândit mai mult de 198 de țări din întreaga lume, și 492,056 de persoane au fost infectate cu ea și 22,176 oameni au murit, iar mai multe țări au raportat cutremure. Când ne rugăm la Dumnezeu și ne așteptăm ca aceste dezastre să dispară mai devreme, trecem cu vederea faptul că aceste dezastre transmit un mesaj important! Contrastează semnele din ultimele zile ale întoarcerii Domnului Isus în Biblie:"Acum semnele diferitelor dezastre sunt doar împlinirea profețiilor întoarcerii Domnului, și Domnul S-a întors. Unii credincioși pot spune: "din moment ce profețiile s-au adeverit și Domnul S-a întors, de ce nu l-am văzut pe Domnul venind pe un nor?"Aceasta se datorează faptului că mulți credincioși știu doar profeția Domnului vine pe un nor dar nu știu profeția secretului Domnului vine. "„Iată, Eu vin ca un hoţ."(Apocalipsa 16:15) (NTLR®)„Iată, Eu stau la uşă şi bat! Dacă aude cineva glasul Meu şi deschide uşa, voi intra la el şi voi mânca cu el, şi el cu Mine” (Apocalipsa 3:20). (NTLR®)Domnul Isus ne-a spus în parabole că va veni ca un hoț în ultimele zile. Hoțul înseamnă că este foarte secret, ceea ce înseamnă că Domnul Isus va veni în secret în ultimele zile. Și când Domnul va coborî în secret, cineva va veni să bată la ușă. Când vom asculta vocea lui Dumnezeu, vom ști că Domnul S-a întors și îl vom saluta pe Domnul. Atunci, cum va veni Domnul în secret în ultimele zile și bate la ușile noastre? Cum ar trebui să ascultăm vocea lui Dumnezeu și să-l salutăm pe Domnul? Filmul evanghelic "bate la ușă"-cum să-i urăm bun venit celei de-a Doua Veniri a Domnului Isus în ultimele zile?

 

•┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈

 

Film crestin in romana „Bate la ușă” L-ai întâmpinat pe Domnul?

Acum două mii de ani, Domnul Isus a profețit: „La miezul nopţii a răsunat un strigăt: «Iată mirele! Ieşiţi-i în întâmpinare!»” (Matei 25:6). (NTLR®) „Iată, Eu stau la uşă şi bat! Dacă aude cineva glasul Meu şi deschide uşa, voi intra la el şi voi mânca cu el, şi el cu Mine” (Apocalipsa 3:20). (NTLR®) În ultimii 2000 mii de ani, cei credincioși Domnului au vegheat și au așteptat bătaia Lui în ușă. Așadar, cum va bate El la ușa omului când se întoarce? În zilele de pe urmă, unii oameni au mărturisit că Domnului Isus s-a întors – Dumnezeu Atotputernic întrupat – și că Își săvârșește lucrarea judecății din zilele de pe urmă. Această știre a cutremurat întreaga lume religioasă.

Cele mai bune filme crestine noi online subtitrate văzute până acum.

Categorie: Film serial despre Evanghelie | Vizualizări: 92 | Adăugat de: lixiangfenglailou | Tag-uri: Film crestin, Venirea Domnului, Dumnezeu Atotputernic, filme crestine noi online subtitrat, Filme Crestine | Evaluare: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar