4:59 PM
Film crestin „Credința În Dumnezeu” Domnul reîntors a dezvăluit taina credinței în Dumnezeu

Ce este credința adevărată în Dumnezeu? E un lucru simplu să crezi în Dumnezeu?

Recent, am vorbit online cu prietenul meu Elodie și am vorbit despre știrile recente. Acum dezastrele din întreaga lume au devenit din ce în ce mai mari, cum ar fi focul sălbatic din Australia, ciuma lăcustelor din Africa, romanul coronavirus la nivel mondial. Elodie mi-a spus: "Atâta timp cât noi credem în Dumnezeu, Dumnezeu ne va proteja, așa că ar trebui să citim Biblia mai mult, să ne rugăm mai mult, să evanghelizăm mai mult și să ne creștem credința în Dumnezeu!"

Elodie are mare încredere. Și eu m-am bucurat pentru ea. Dar mă gândeam: credința în Dumnezeu este un lucru simplu cum crede un om că există un singur Dumnezeu, să se roage mai mult și să evanghelizeze mai mult? Ce este credința adevărată în Dumnezeu? Mi-am amintit un pasaj din cuvintele Domnului pe care l-am citit în trecut. Se spune:„Credința în Dumnezeu” înseamnă a crede că există un Dumnezeu; acesta este cel mai simplu concept de credință în Dumnezeu. În plus, a crede că există un Dumnezeu nu este acelaşi lucru cu a crede cu adevărat în Dumnezeu; mai degrabă este un fel de credinţă simplă cu puternice conotaţii religioase. Adevărata credinţă în Dumnezeu înseamnă experimentarea cuvintelor şi lucrării lui Dumnezeu în baza credinţei că Dumnezeu deţine suveranitatea asupra tututor lucrurilor. Aşadar, vei fi eliberat de firea ta coruptă, vei îndeplini dorința lui Dumnezeu şi vei ajunge să Îl cunoşti pe Dumnezeu. Numai după o astfel de călătorie se poate spune că tu crezi în Dumnezeu. Totuşi, deseori oamenii percep credinţa în Dumnezeu ca pe ceva foarte simplu şi frivol. Oamenii care cred în Dumnezeu astfel nu mai știu ce înseamnă să crezi în Dumnezeu și, cu toate că ei continuă să creadă până la capăt, nu vor dobândi niciodată aprobarea lui Dumnezeu, pentru că merg pe calea greşită. Astăzi, cei care cred în Dumnezeu după slove, după doctrine fără valoare, încă mai există. Ei nu sunt conştienţi că a lor credinţă în Dumnezeu nu are niciun fond şi că nu pot dobândi aprobarea lui Dumnezeu, şi tot se roagă pentru pace şi har îndestulător de la Dumnezeu. Ar trebui să ne oprim şi să ne întrebăm: ar putea credinţa în Dumnezeu să fie cu adevărat cel mai uşor lucru de pe pământ? A crede în Dumnezeu înseamnă doar să primeşti mult har de la Dumnezeu? Pot oamenii care cred în Dumnezeu, dar nu Îl cunosc, şi care cred în Dumnezeu şi, totuşi, I se opun, să îndeplinească într-adevăr dorința lui Dumnezeu?”(„Cuvântul Se arată în trup”)
 

Din cuvintele lui Dumnezeu, simt că nu este un lucru simplu pentru oameni să creadă în Dumnezeu! Adevărata credință în Dumnezeu este aceea de a urmări să practice cuvintele lui Dumnezeu, de a experimenta cuvintele lui Dumnezeu în timpul practicării Cuvântului lui Dumnezeu și de a înțelege cu adevărat lucrarea și dispoziția lui Dumnezeu. Oricare ar fi încercările și necazurile vin, noi nu-l lăsăm pe Dumnezeu și avem frică sinceră și loialitate față de Dumnezeu. În cele din urmă, putem ajunge să avem dragoste și supunere față de Dumnezeu. Aceasta este o credință sinceră în Dumnezeu. Mai târziu, m-am uitat la un film evanghelia intitulat "Credința În Dumnezeu" cu Elodie pe internet. Adevărata experiență a protagonistului Yu Congguang din film ne spune ce este credința sinceră în Dumnezeu și îl urmează pe Dumnezeu. Aș vrea să împărtășesc acest film cu toți prietenii mei acum.

Cele mai bune filme crestine văzute până acum

Categorie: VIDEOCLIPURI | Vizualizări: 137 | Adăugat de: lixiangfenglailou | Tag-uri: cuvântul lui Dumnezeu, lucrarea lui Dumnezeu, credinta in dumnezeu | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar